26. september 2017 / Bryllup

Bryllupsfotografering i Drammen | Tone & Knut Erik

«DIN TIL TEPPET GÅR NED»…Fortsatt den mest fantastiske teksten jeg noen sinne har lest inni gifteringene. Jeg bare elsker det!

Jeg møtte Tone & Knut Erik ved Pappirbredden i Drammen. Rett ved Union Scene og ved den fantastisk fine Ypsilon-broen hadde vi SÅ mange fine locations på et veldig kompakt område. Jeg kan med en gang si at jeg digger rå, urbane og kule locations. Så, da Tone tok kontakt med meg og fortalte at de hadde lyst til å få laget sine bryllupsbilder i byn, så ble jeg så glad. For all del, jeg liker skog, vann, og grønt og (det er jo det jeg fotograferer mest), men det er noe eget med disse urbane backdropene man finner i byene, og det er gøy å gjøre «noe annet» av og til.

Akkurat denne dagen var den dagen det regnet sånn at E-18 inn mot Oslo ble stengt på grunn av flom, og det så ikke ut til å ha noen ende alt dette regnet som skulle komme denne første uken i August. Men, jeg skulle heldigvis ikke kjøre mot Oslo – jeg skulle nedover Lierbakkene mot drammen, og jeg satset på at vannet rant nedover og rett i drammenselva, og at den holdt seg innenfor sine bredder. Jeg hadde møtt brudeparet noen uker i forveien, og vi hadde tittet litt på locations, og vi hadde en plan. MEN, vi hadde egentlig ikke en plan dersom det høljet ned…akkurat sånn som det gjorde denne morningen. Eller…det hadde vi jo…Vi hadde rett og slett avtalt at om det ikke gikk med været, så ville vi lage bildene en annen dag. Rett og slett. De bodde jo ikke så langt unna, og det gjorde ikke jeg heller, så jeg var veldig åpen for det. Bildene var viktigst – ikke været.

Nå hadde vi flaks (eller så er det noen som hjelper meg, for dette har skjedd så mange ganger – det høljer ned rett før vi skal ta bilder, og så BOM…så stopper det…Jeg kan ikke annet enn å være veldig takknemlig uansett). Og, det gjorde det denne dagen og. Jeg hadde selvsagt tittet på værmeldingen, og der sto det at det skulle lette og bli opphold akkurat når vi skulle møtes, så da satset jeg på at den skulle slå inn denne dagen også (den pleier stort sett det). Brudeparet kom da fra utevielse i hagen hjemme, der det hadde vært vått…til et nydelig Drammen der regnet raskt tørket opp underveis i fotograferingen. Og, det som ble ganske kult i bildene er refleksjonene i den våte asfalten syns jeg. De understreket det urbane litt rå uttrykket vi jo ønsket å ha i bildene. 

Vi ruslet og over elven og fant en kul grafittivegg, så vi måtte jo fotografere litt der også. 

Disse to altså…Sjekk DE KULE skoa! Jeg ELSKER det! (jeg har «litt» dilla på sko…så jeg blir så glad når jeg ser noe nytt av og til. For det er første gang bruden og brudgommen har hatt matchende sko. LUV IT!).

Alt var kult med denne fotograferingen. Fantastisk koselig brudepar. SÅ kule locations. God tid til fotograferingen. Superfin brudekjole. Kul dress. Fantastiske sko…og at regnet stoppa opp og at solen til og med tittet frem på himmelen. Hva mer kan man ønske seg lissom….

Smil fra Ann Sissel

Kommentarer

whoah this weblog is great i love reading your articles.
Keep up the great work! You already know, lots of individuals are hunting
round for this information, you could aid them greatly.

Din kommentar avventer moderasjon.
Add Your Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

CLOSE MENU