26. februar 2018 / Blogg, Bryllup

Juni-bryllup i Drøbak | Miriam & Thomas

En vakker junidag satte jeg meg i bilen for å kjøre til Drøbak for å møte Miriam & Thomas på bryllupsdagen deres. Det var sol fra nesten helt skyfri himmel, bare noen får bomullsdotter på himmelen å sikte, og det varmt og fint. Frogn Kirke badet i sol denne dagen, og det var rett og slett en perfekt dag for bryllupsfotografering.

Før kirken møtte jeg bruden i brudesuiten på Thon Hotell i Ski. Det er alltid så koselig å få være med helt i fra starten av dagen. Det er noe eget med stemningen når man skal pyntes til bryllup. Miriam hadde fått frisøren til å komme til hotellet, i stede for å møte opp på frisørsalongen. Dette kan virkelig anbefales altså! Selv om det jo er koselig i salongene og, så blir det en egen ro når man får være for seg selv sånn som vi kunne nå.

Dette ble en dag fullt av latter og glede. Å se og oppleve mennesker SÅ glade og høre latter som virkelig kommer fra langt inni hjertet er bare helt fantastisk. Og jeg er så takknemlig for at jeg får være med å oppleve slike dager sammen med de menneskene som har lagt en av de største dagene i livet «i mine hender»…Jeg tar ikke lett på oppgaven, det kan jeg i allefall love deg.

Det er et par ting fremtidige brudepar ofte lurer på, så jeg har spurt brudeparet om litt praktiske ting rundt hvor man finner lignende kjole, blomstene, kaken osv.

Kjole: Maggie Sottero, modell Trina, fra Kristins Brudesalong i Bygdøy alle
Blomster (de var bare SÅ fine!!) er fra Åkerbutikken i Blomsterhagen på Abildsø
Den superkoselige frisøren heter Kjersti Plym, og kom fra White Studio and gallery
Kirken: Frogn Kirke, Drøbak

Selskapslokaler: Folkvang 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Kommentarer

為您提供多元化樓宇按揭貸款方案、物業估價、按揭評估及計算機,助您挑選最合適的按揭計劃,讓您置業更有預算。了解更多渣打樓宇物業按揭服務。

Din kommentar avventer moderasjon.

「 生蛇 」( 醫學名稱是 『帶狀疱疹』Shingles ) 是由水痘病毒引起的疾病。水痘癒合後,病毒在神經細胞潛伏多年,日後隨時重新激活後導致的帶狀皮疹,就是「 生蛇 」。因此,凡感染過水痘的人,都有機會「 生蛇 」。病發時,身體某一部位會感到內疼或劇痛,通常是臉或背部及腰部的一側;這時由於病毒從脊髓處沿其中華一條神經擴散到身體以及去到連接的皮膚表面,形成紅疹及小水疱。帶狀疱疹疫苗Zostavax康栢苗 (蛇針)能助減低「 生蛇 」的機會,有效預防: 「 生蛇 」( 帶狀疱疹 ) 成效高達 70% 「 生蛇 」的後遺神經痛:即使紅疹痊癒,神經痛還可以持續數月或數年。年紀越大,持續有後遺 神經痛風險越高 「 生蛇 」引起的急性及長期痛症 不適用人士: 曾對疫苗成分包括明膠( Gelatin ) 及紐奧黴 ( Neomycin ) 有過敏性休克反應的人士 有原發及繼發性免疫系統問題的病患者,或正服用抑鬱免疫系統藥物(如高劑量膽固醇)的病人 患有肺結核,正發病及未經治療人士 孕婦

Din kommentar avventer moderasjon.

MOSCHINO 【香水】花舞女性淡香水 CHIC PETALS的商品介紹 MOSCHINO,香水,花舞女性淡香水 CHIC PETALS

Din kommentar avventer moderasjon.

詳細供款表 最新按揭措施. 1全期按揭計劃或混合年期按揭計劃首階段之每月供款額。 2只適用於每月攤分按揭保險計劃; 3根據金管局最新指引,業主承造按揭必須 …

Din kommentar avventer moderasjon.

修復乾燥引起的角質層損傷,使角質層回復飽滿,達至充滿水嫩滋潤的柔軟肌膚。<乾性肌膚使用

Din kommentar avventer moderasjon.
Add Your Comment

CLOSE MENU