13. april 2018 / Blogg

Landskonkurransen 2018

I år igjen sendte jeg inn bilder til Landskonkurransen – landets største konkurranse for profesjonelle fotografer.

Man kan sende inn fire bidrag til sammen, og jeg sendte inn bilder i kategoriene barn, portrett og bryllup. Og jammen fikk jeg ikke premiert alle bildene mine, og at jeg med det rangerer blandt de 30 beste fotograferen i landet (jeg kom på delt 23-plass av 183 deltagende fotografer). Det er jaggu ikke så værst. Det skal nemlig mye til å få inn alle bildene i denne konkurransen, og når to av dem i tillegg ga meg bronsemedalje, og de to andre fikk hederlig omtale så må jeg si meg meget fornøyd med det altså. Så, da vet dere det alle brudepar…jeg vet hva jeg driver på med, og dere kan skryte av på ha en premiert fotograf med på laget.

Smil fra en hoppende glad Ann Sissel

Kommentarer
Add Your Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

CLOSE MENU