16. juli 2018 / Blogg, Bryllup

Tina & Sven-Erik | Bryllupsfotografering i Bærum

I våres var jeg så heldig å få være med på Tina & Sven-Erik sin store dag. Og for en dag det ble. I strålende vær ble disse to fantastiske mann og kone i Haslum Kirke i Bærum. Bryllup er fantastisk! Både for de som skal gifte seg, og for meg som får følge med og dokumentere dagen. Så, jeg har laget en liten film med noen få av alle de fine bildene vi laget denne fine fine dagen i mai.

Kommentarer

YOKO 優菓 【身體清潔保養】SPA磨砂沐浴鹽(腋下及比基尼區)的商品介紹 YOKO 優菓,身體清潔保養,SPA磨砂沐浴鹽(腋下及比基尼區)

Din kommentar avventer moderasjon.

VIVIENE 美妝品牌情報匯集 找品牌 VIVIENE VIVIENE ,匯集了VIVIENE精華液,化妝水,保養面膜,明星商品系列,特殊保養,卸妝洗臉系列

Din kommentar avventer moderasjon.

Ellanse洢蓮絲(依戀詩)是一款荷蘭與英國共同研發的的新型真皮填充劑,是由30的25-50微米(µm)的聚己內酯(polycaprolactone, PCL)完美微型正圓晶球,以及70的PBS-生物降解材料(carboxymethylcellulose, CMC)製成的凝膠體,這些成分都是通過FDA(美國食品藥品監督管理局)和歐洲CE認證的安全成分,在人體內水分和二氧化碳作用下可以完全被分解吸收和排出的安全物質,對人體不會產生過敏反應,因此治療前不需經過敏檢測,在使用上幾乎不產生副作用。

Din kommentar avventer moderasjon.

水凝粉底塑造緊緻小顏、營造立體感、突顯美麗輪廓。

Din kommentar avventer moderasjon.

無限睿智機器人

Din kommentar avventer moderasjon.
Add Your Comment

CLOSE MENU