12. november 2018 / Blogg, Bryllup

Bryllupsfotografering i Stavern | Vibeke & Jon Sindre

En vakker høstdag satt jeg meg i bilden for å fotografere bryllupet til Vibeke & Jon Sindre i Stavern. Siden det er et stykke reisevei, reiste jeg ned dagen i forvejen (som jeg ofte gjør når jeg fotograferer heldagsbryllup). Det er LANGE dager disse bryllupsdagene, og selv om det egentlig ikke var mer enn et par timers kjøring hver vei, så syns jeg det er godt å vite at jeg kan stille frisk og uthvilt på morningen (mye kan skje når man har to timer på veien, og skrekken er å komme for sent), og at jeg slipper å kjøre hjem midt på natta etter å ha vært på beina i minst 12 timer eller mer…Så, jeg hadde altså planlagt godt, og kunne stille frisk og opplagt da jeg møtte Vibeke hos Jazz frisør i Larvik på bryllupsdagen. Vielsen var i nydelige Tanum kirke i Stavern, og heldige meg som fikk fotografere både kommandantboligen og låven bak på Fredriksvern i Stavern.

I denne lille filmsnutten får du et lite glimt av denne fantastiske dagen.

Kommentarer
Add Your Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

CLOSE MENU