12. november 2018 / Blogg, Bryllup

Bryllupsfotografering på Svalbard | Susanna & Dag

I september pakket jeg brudebukett og brudekjole i kofferten og satte meg på flyet for å møte Dag & Susanna. Jeg er praktisk sånn. Noen ganger har jeg med meg klærne, andre ganger har jeg med meg brudgommen til kirken. Begge deler har skjedd i år faktisk.

Men, tilbake til Dag & Susanna. Og SVALBARD. Et sted jeg har drømt om å reise til så lenge jeg kan huske, og som jeg ikke trodde jeg skulle få oppleve før jeg ble gammel og grå…Og så fikk jeg til og med fotografert et brudepar der…for meg rager det høyt på listen når man skal beskrive toppen av lykke.

Å gjøre en bryllupsfotografering i arktiske strøk er omtrent som å gjøre bryllupsfotografering her hjemme i Norge på høsten og vinteren. Det er kaldt – det er garantert, men det er også et fantastisk lys, som jeg rett og slett ELSKER.

Nå skal jeg ikke skravle så mye mer, så kan du heller titte på bildene…Og, så vet du nå, at jeg reiser gjerne, Så skal du gifte deg et kult sted, og liker du bildene mine, så sier du i fra til meg, sant!

Nevnte fantastiske kjole er fra Tuva Listau • Tilpasset deg Og den fantastiske buketten er fra Verket Blomsterbinderi Begge fortjener superskryt for å lage så fine ting!! KJolen var like fin som da jeg pakket den ned i kofferten her i Bærum, og blomstene holdt seg like fint hele veien opp til Arktiske strøk. Alt går om man bare vil det nok – det tror jeg er mitt nye motto 

Kommentarer
Add Your Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

CLOSE MENU