12. november 2018 / Blogg, Bryllup

Låvebryllup i Drøbak | Bryllupsfotografering i Østfold

Etter en av de våteste dagene denne sommeren giftet Henrik & Stine seg i Drøbak kirke. Partytelt hadde flydd avgårde, og ny mat måtte skaffes til veie etter et upraktisk strømbrudd. Men sjeldent har jeg opplevd et brudepar med mer ro enn disse to. Og som bestillt, fikk vi den fineste bryllupsdagen du kan tenke deg. Været var akkurat sånn som en fotograf kunne ønsket seg, og jeg må si at det å være fotograf i slike fantastiske brylluper, det er det som gjør at jeg elsker denne jobben. Så mange fine folk, og så mye kjærlighet i lufta. Man KAN jo ikke IKKE smile…med hele seg og litt til.

Jeg digger også formen de hadde valgt på festen. I en låve – som da vi var å tittet noen uker før IKKE så ut som noe festlokale – var pyntet og dekorert til å bli en superkul bryllupsvenue. Så utrolig koselig!!! Sånn liker jeg!

Som vanlig på bryllupsdagene, så møtte jeg først Stine og hennes følge med brudepiker og forlovere. Vi møttes på Thon Hotell, Ski, der bruden fikk på kjole og makeup. Må bare skryte av makeup-artisten som var med denne dagen. SÅ sprudlende og kul dame!!! Og så så fin make-up.

Nei, nå skravler jeg i vei igjen…Nå skal du få titte på bildene.

 

Kommentarer
Add Your Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

CLOSE MENU