MØT FOTOGRAFEN

Portrett- & Bryllupsfotograf Ann Sissel Holthe

DET ER JEG SOM ER FOTOGRAFEN

I snart 10 år har jeg jobbet som fotograf på heltid. Det hele startet litt som ved en tilfeldighet der jeg "plutselig" oppdaget at det var jo med et kamera i hånden og fine mennesker foran det - det var da jeg opplever lykke. Jeg blir rett og slett så innmari GLAD når jeg får lage fine bilder for fine folk. Jeg er sosial og lidenskapelig opptatt av faget mitt. Jeg trives best i ullgenser og jeans, men når jeg fotograferer bryllup finner jeg frem "finbuksa" og de klassiske sorte joggeskoa.

Jeg er gift med min mann, og mamma til en jente på 10. I familien vår er det også to til - mine firbente barn som jeg liker å kalle dem - Otto & Gustav. De er to dvergschnauzere, men selv så tror jeg de tror at de er to helt vanlige gutter. De er i allefall familiens gledesspredere, og Gustav vet å holde mor i aktivitet ved jevnlig å leke med strikketøyet.

Jeg er også en dreven nyfødtfotograf, og nyfødte og småbarn er det jeg fotograferer mest når jeg ikke fotograferer bryllup. Jeg har et superkoselig lite studio på Bærums Verk, der jeg ofte møter brudeparene mine, og har andre fotograferingen igjennom uken.

Smil fra Ann Sissel

Dette er jobben min

Jeg er heldig

"A picture is a poem without words"

Dersom du er nyskjerrig på hva jeg gjør når jeg ikke fotograferer bryllup, kan du klikke deg inn på linkene under. Jeg pleier alltid å si til mine brudepar at de også må se på det andre jeg gjør, for de bildene sier vel så mye om meg og mitt arbeid, som bryllupsbildene gjør. Jeg elsker fotografiet, og jeg elsker å fotografere "hverdagsmennesker" med "en touch of fashion" som jeg kaller det.

CLOSE MENU